Svaka vaša kuna za kombi, je kuna za njihov lakši i bolji život

Svaka osoba ima svoje potrebe i želje, ponekad lakše, ponekad teže ostvarive. Ipak, kada se radi o onim svakodnevnim, osnovnim životnim stvarima, prepreke bi morale biti minimalne.

Na žalost, za nas i one najmanje prepreke često postaju nesavladive. Život je težak kada se svako jutro, još u krevetu, moraš pitati da li ćeš moći obaviti pregled kod liječnika, otići u ljekarnu ili na terapijske vježbe, a znaš da bez istih ne možeš. Upravo ta pitanja se roje po glavi mnogobrojnim osobama s invaliditetom koje nisu u mogućnosti krenuti dalje od kućnog praga.

Na području Međimurske županije nema organiziranog ni prilagođenog javnog prijevoza specifičnim i povećanim potrebama osoba s invaliditetom. Pomozite DDICP Čakovec da svojeg djedicu kombija, kojem su 23 godine, pošaljU u zasluženu mirovinu i pribave mu dostojnog nasljednika, novije kombi vozilo prilagođeno osobama s invaliditetom.

Na Trgu Republike u Čakovcu iduće tri subote u mjesecu ožujku i to 14.03., 21.03. i 28.03. 2015. godine u vremenskom razdoblju od 09.00 do 13.00 sati članovi Društva distrofičara, invalida cerebralne i dječje paralize i ostalih tjelesnih invalida Čakovec će postaviti štand na kojem će se nalaziti kutija u cilju prikupljanja novaca za nabavu novog kombi vozila.

Ujedno, posjetitelji i donatori humanitarne akcije moći se razgledati ručne radove koje polaznici poludnevnog boravka marljivo izrađuju tokom cijele godine u sklopu kreativnih radionica. Sve ljude dobre volje pozivaju da otvore svoja srca i svojim dobrovoljnim prilogom podrže humanitarnu akciju “Kuna za kombi”.

Svoje dobrovoljne priloge također možete uplaćivati na poseban račun otvoren isključivo za provedbu ove akcije HR 4923600001501568897, Zagrebačka banka ili u istaknute kutijice postavljene na raznim vama dostupnim mjestima: poštama, bankama, trgovinama. Budite i vi dio ove akcije, jer svaka vaša kuna za kombi, je kuna za naš lakši i bolji život. Od srca vam hvala!

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije