Duhovna obnova obitelji u župi Draškovec

U ovoj godini koja je proglašena godinom obitelji i župa Draškovec se uključila ovom duhovnom obnovom. Dvadestetak obitelji okupilo se u Domu kulture u Draškovcu, 21. veljače 2015. na molitveni susret obitelji.

Cilj susreta je bio da ojačamo u zajedništvu, molitvi i da se što bolje pripremimo za Uskrs. Program susreta vodili su članovi molitvene zajednice Totus Tuus iz Čakovca. Duhovni programa sastojao se od molitve krunice, svjedočanstava o obiteljskom životu, obiteljskoj molitvi, sakramentima…

Djeca su za vrijeme programa bila sa animatorima iz Totus Tuus zajednice i imala su svoj program u prostorijama udruge PSR-a.
Nakon druženja uz kavu i kolače program je nastavljen u crkvi svetog Roka molitvom krunice. Svetu misu predvodio je župnik Matija Vonić, a nakon mise klanjanje pred Presvetim.

Susret je protekao u vedrom raspoloženju te vjeruju da će se vidjeti i plodovi u obiteljima, posebno onima koje su se odlučile na svakodnevnu obiteljsku molitvu.

– Molimo da ovakvi susreti, jer su nam zaista potrebni kako bismo se međusobno osnažili i potaknuli, postanu redoviti. Zahvalni smo i našoj Udrugi Prijatelji svetog Roka na poticaju za duhovnom obnovom. Molimo jedni za druge! – glasi poruka domaćina.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije