Međimurski branitelji ponovno u Savskoj 66

>> Međimurski branitelji ponovno u Savskoj 66

Međimurski branitelji 27. i 28. veljače bili su na redovitom dežurstvu u Zagrebu. Oko 20-tak branitelja iz Međimurske županije bilo je na svojim dužnostima u Savskoj 66.

“U sklopu redovite smjene koja traje 24 sata opet bili smo svjedoci provokatora koji su u petak došli pred zgradu ministarstva Hrvatskih branitelja. Od one četiri osobe koje su došli provocirati jedan je bio i Zoran Erceg. Provokacije su učestale u zadnje vrijeme, a kako stvari stoje bude ih sve više i više.

Opet je najavljen kontra prosvjed za 14. ožujka, tako opet budemo morali put Zagreba. U šatoru se nalazi slika sa imenima umrlih 100% invalida 1. skupine, a koji su umrli nakon rata- Na tom popisu su i imena dvojice naših sugrađana koji su umrli: Mladen Badnjač i Dražen Lukman.

Bez obzira na svakodnevne provokacije i još uvijek zimske uvjete (pogotovo hladne noći) mi smo svoju smjenu odradili onako kako se od nas i očekuje, tako da je sve prošlo u najboljem redu.”, rekao nam je Pavo Jazvić iz Udruge koja redovito posjećuje branitelje u Zagrebu i odrađuje dežurstva.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije