Duhovna obnova zaposlenika policije, Zrinske garde i branitelja

U utorak, 22. ožujka, u Čakovcu, u crkvi Sv. Antuna Padovanskog, tradicionalno, već petu godinu za redom fra Stanko Bjelobrajdić za zaposlenike Policijske uprave međimurske, članove Zrinske garde Čakovec i hrvatske branitelje Međimurske županije, kao i članove njih obitelji, održao je duhovnu obnovu i pripravu za blagdan Uskrsa.

Uoči susreta svi okupljeni sudjelovali su na Sv. Misi, a imali su priliku pristupiti i svetoj ispovijedi. Nakon misnog slavlja slijedila je duhovna obnova na kojoj je fra Stanko Bjelobrajdić govorio o Velikom tjednu. Poticajnim govorom i sugestijama potaknuo je slušatelja na dostojno slavljenje Velikog tjedna, osobito Svetog Vazmenog trodnevlja i sam blagdan Uskrsa.

– Slavlje koje traje tri dana je jedno bogoslužje koje na Veliki četvrtak započinje znakom križa, raspetog Isusa, a blagoslov je na završetku Vazmenog bdijenja uskrsne noći. Neka blagoslov Uskrsloga blagoslovi zalaganje za dobrobit zajednice u kojoj se živi, radi i djeluje” – istaknuo je fra Bjelobrajdić.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije