FOTO: Branitelji iz Nedelišća održali godišnji izvještajni sabor

>> FOTO: Branitelji iz Nedelišća održali godišnji izvještajni sabor

Članovi UDVDR-a ogranak Nedelišće u subotu, 21, veljače u prostorima Sportskog parka Trate održali su godišnji izvještajni sabor koji je vodio predsjednik Marijan Pergar.

Podnesena su izvješća o radu, financijsko izvješće te Nadzornog odbora i Suda časti. Sva izvješća su od starne članova jednoglasno prihvaćena. Isto tako donijet je program rada za ovu godinu. Branitelji iz Nedelišća će tako na Veliki petak 3. travnja prema uhodanoj tradiciji dijeliti ribu i vino kao poklon mještanima općine Nedelišće za Uskrs.

U planu je sudjelovanje na Županijskom natjecanju vetarana i dragovoljaca koje se održava 1. svibnja, domaćinstvo Županijskim sportskim susretima i djeci hrvatskih branitelja koji će se 25. lipnja održati na prostoru Mesapa te obilježavanje Dana zahvalnosti i tradicionalni posjet ratištima iz domovinskog rata.

Uz članove, na saboru su bili gosti, prijatelji i suradnici. Njihov rad pohvalio je općinski načelnik Darko Dania rekavši kako su uzorna i dobro organizirana udruga. Predsjednik UDVDR-a podružnice Međimurske županije Stjepan Horvat informirao je branitelje o novostima u radu podružnice te odgovarao na upite članova o sadašnjoj poziciji branitelja u našem društvu. Osvrnuo se i na novonastalu situaciju kroz koju se braniteljska populacija povlači kroz medije.

Podružnica će im pružiti svu potrebnu pomoć u radu i organizaciji u skladu sa svojim mogućnostima, rekao je Horvat. Zvonko Kerman pohvalio je suradnju s ogrankom i poželio im uspješan rad i razvoj na dobrobit članova i čitave zajednice. Završnu riječ gostiju imala je predsjednica Udruge žene iz Macinca Magdalena Špicar – Marciuš koja se zahvalila na pozivu te ponudila suradnju u daljnjim aktivnostima.

Na samom kraju službenog dijela izvještajnog sabora uručene su i zahvalnice zaslužnim sponzorima i to: Općini Nedelišće, Zdravku Mikolaju, Zvonku Kermanu, Enveru Muminoviću (Radio 1), ŠRD-u Amur Nedelišće, pekari “IN” Nedelišće, pekari “Mura” Nedelišće i Letisu Preteinec. Članovi ogranka i njihovi gosti nastavili su druženje uz domjenak u ugodnoj atmosferi Sportskog park “Trate” u Nedelišću.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije