FOTO: Ivica Kalšan i Ivica Kočiš najbolje kartali belu u Otoku

>> FOTO: Ivica Kalšan i Ivica Kočiš najbolje kartali belu u Otoku

Agilni članovi Udruge mladih Otočanci iz Otoka u subotu, 17. siječnja bili su organizatori i uzorni domaćini drugog po redu turnira u beli.

Turnir koji je odigran u tamošnjem Društevnom domu okupio je 33 para. U takvoj konkurenciji pobijedili su Ivica Kalšan i Ivica Kočiš iz Otoka kojima je pripala nagrada od 1400 kuna te poklon bonovi pizzerije Rosa i caffe bara Baza iz Preloga. Iznos od 800 kuna i poklon bonove već spomenutih sponzora osvojio je drugoplasirani par Alen Viher i Dino Božek iz Preloga.

Treće mjesto na turniru pripalo je Velimiru Šimecu i Mladenu Vujiću iz Otoka koji su kući ponijeli poklon bonove, dok su Josip i Marijan iz Varaždina nagradu za četvrto mjesto poklonili Udruzi mladih iz Mihovljana – predsjednici Kristini Bajs i njezinoj ekipi. Ovom prilikom Otočanci zahvaljuju sponzorima, prijateljskim udrugama mladih iz Mihovljana, Šenkovca, Donjeg Pustakovca, Čehovca i Malog Mihaljevca.

Zahvale idu i Ljubi Balentu iz Otoka koji je bio glavni sudac turnira. Mladi iz Otoka organizacijom ovog turnira ponovno su pokazali kako se može lijepo zabaviti u subotu navečer.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije