Tradicionalna Božićna priredba za najmlađe u Štefancu

>> Tradicionalna Božićna priredba za najmlađe u Štefancu

U organizaciji članica Udruge žena Štefanec, sada već tradicionalno, po peti put održana je Božićna priredba za one najmlađe, ali i sve žitelje Štefanca. U dvorani Društvemog doma u Štefancu tako su nastupali članovi recitatorske skupine OŠ Ivanovec Ana Višnjić, Nina Meglić, Petra Dominić, Karolina Kranjčec Leonarda Strnad, Vanja Štefičar, Tonka Mihalić, Josipa Petrović, Andrea Antonović, Borna Dominić, Matija Meglić., Robert Strnad, Matija Antonović i Paulina Kranjčec, koje je pripremila učiteljica Irena Levačić. Božićnu priču o jaslicama, pahuljama i Isusu kroz ples je ispričala plesna skupina učenica od 1- 7 razreda OŠ Ivanovec Tonka Mihalic, Karolina Kranjčec Josipa Petrović, Anesa Beti, Ema Kocijan i Petra Dominić koje je pripremila za nastup Danijela Mihalic.

Po prvi put svojim se sumještanima predstavio i zbor Udruge Žena Štefanec, koje je za ovu prigodu uvježbala Ružica Hrastić. Nakon priredbe, podijeljeni su i slatki paketi malim Štefančanima, koje su im osigurali Grad Čakovec i MO Štefanec, a dopremila su ih i djeci podijelila dva Djeda Božčnjaka, koji su s obzirom na vrijeme, umjesto sa saonicama stigli biciklima.


Osim za najmlađe u Štefancu brinu i za one slabijeg socijalnog statusa

Naime, i ove je godine prema riječima predsjednika MO Štefanec Dejana Hrastića, mjesni odbor organizirao podjelu paketa s prehrambenim namirnicama u pojedinačnoj vrijednosti od 200 kuna za osmero mještana Štefanca koji su slabijeg imovinskog stanja.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije