POGINULI SUPRUŽNICI IZ KOTORIBE

Državna odvjetnica traži obdukciju i vještačenje alkoholiziranosti sudionika

'Prema dosad prikupljenim podacima, do prometne nesreće je došlo na način da je 52-godišnji vozač upravljajući teretnim vozilom iz smjera Preloga prema Čakovcu, udario prednjom stranom vozila u dvoje pješaka koji su prelazili cestu'

Danas smo već pisali o teškoj prometnoj nesreći koja se jutros nešto poslije 4 sata dogodila u Štefancu, a u kojoj su kao pješaci smrtno stradali supružnici Biljana (27) i Kristijan (31) O. iz Kotoribe, roditelji četvero malodobne djece. O nesreći se oglasio i DORH.

>> TRAGEDIJA KOJA SE NE PAMTI U nesreći poginuli majka i otac četvero djece

Zamjenica općinske državne odvjetnice u Općinskom državnom odvjetništvu u Čakovcu je u prethodnom postupku, zajedno s policijskim službenicima Policijske uprave međimurske, provela očevid prometne nesreće koja se dogodila oko 4.05 sati 27. listopada 2018. na državnoj cesti 20 u mjestu Štefanec.

– Prema dosad prikupljenim podacima, do prometne nesreće je došlo na način da je hrvatski državljanin (1966.), upravljajući teretnim vozilom iz smjera Preloga prema Čakovcu, udario prednjom stranom vozila u dvoje pješaka (1987. i 1991.) koji su prelazili cestu. Oboje pješaka su uslijed udara zadobili teške ozljede uslijed kojih su preminuli. 

Naloženo je provođenje obdukcije i vještačenja alkoholiziranosti sudionika događaja, teretno je vozilo upućeno na izvanredni tehnički pregled radi utvrđivanja njegove tehničke ispravnosti, a poduzet će se i drugi potrebni izvidi i dokazne radnje radi utvrđivanja uzroka prometne nesreće i svih okolnosti događaja – kažu u DORH-u.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije