Zajednička fotografija zaposlenika Meisa i predsjednika Josipovića

Nakon što je u listopadu ove godine direktoricu MEISO-a Snježanu Dominić odlikovao Redom Danice Hrvatske s likom Blaža Lorkovića za osobite zasluge u gospodarstvu, za nedavnog posjeta Međimurskoj županiji predsjednik Ivo Josipović osobno se uvjerio u situaciju firme koja je prije 5 godina bila na rubu stečaja, a danas zapošljava 470 radnika i to uglavnom žena.

“Nemamo namjeru stati te do ožujka 2015. planiramo zaposliti novih nekoliko desetaka ljudi.” – rekla je direktorica Dominić te predsjednika detaljno upoznala s planovima MEISO-a, ali i problemima s kojima se suočavaju.

“Od 2009. godine nismo dužni niti jednu kunu poreza ili doprinosa, sve naše obveze plaćamo na dan i mjesečno uplaćujemo gotovo 900.000,00 kuna na ime istih. Ali imamo obveze od prijašnjih uprava koje nam predstavljaju teret te se nadamo da ćemo naći rješenje koje će biti zadovoljavajuće i za državu i za nas kao firmu.” – zaključila je Dominić.

Jedinstvo koje krasi ovu firmu pokazalo se i u želji da se napravi zajednička fotografija s predsjednikom. Tako je na kraju preko 300 zaposlenika stalo uz bok Josipoviću napravivši time MEISO-ovu zajedničku fotografiju.

– Prekrasno je vidjeti kako svi ti ljudi žive i dišu za svoju direktoricu, ali i kako direktorica daje sve od sebe u pronalasku posla svojim radnicima, poručio je Josipović.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije