Treš metal večer uz četiri benda u čakovečkom Prostoru

Centar za mlade Čakovec – Prostor i Udruga Mladih Tri-ff vam 29. studenoga 2014. godine predstavljaju treš metal večer uz 4 benda koji će vas “rasparati i iz nutra, ali i izvana”.

Uništavaju vas:

Narednik Lobanja i Vod Smrti (ZG – Thrash metal)

Nuklearni treš metalci iz Zagreba , uzori su im Slayer i S.O.D., interes im je smrt i uništenje – sve jasno! “Narednik Lobanja ustao je iz pakla 2006. godine. Od ustanka iz mrtvih, Narednik Lobanja i njegov Vod Smrti haraju ovom planetom, uništavajuci svoje neprijatelje brzom i glasnom glazbom. Nema spasa za vas, smrtnici!”

Rum Smugglers (Zagreb – Pirate Thrash metal)

Prvi hrvatski Pirate Metal bend, usidreni u Zagrebu. Obilježja benda su milozvučni melosi mora, pirata, pljačkanja te brzina, agresivnost pravog thrasha i ne sviraju ispod 200 bps . Ako ste pravi ljubitelj thrash-a, dajte piratima priliku da vam pokažu što je agresija. I cuganje. Nemojte zaboravit cuganje. Arr!

Scaretale (Ludbreg – Metal)

Peteročlani bend koji dolazi iz Ludrega (z Ludoga Brega) i po prvi puta ih imamo čast ugostiti u našim skromnim prostorijama. Sa ozbiljnim svirkama počeli su 2009. godine, a ČK publici predstaviti će se u najboljem svijetlu uz brze i žestoke rifove.

Aztec (Zagreb – Hard rock/Heavy Metal/Glam Metal)

Mladi hard rock / heavy metal / glam metal bend iz Zagreba. Dečki naporno rade na izdavanju svojih prvih autorksih stvari pa ćemo na koncertu imati prilike slušati autorske stvari ali i obrade.

Početak koncerta je u 22 sata, upad je minimalna donacija od 20 kuna, a članske iskaznice možete besplatno podići na upadu.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije