Javna tribina o turizmu u Gornjem MIhaljevcu

Predsjednik Odbora za turizam Općine Gornji MIhaljevec, Robert Kos, danas u utorak 30. rujna 2014. godine, organizira održavanje Javne tribine u prostorijama Doma kulture u Gornjem Mihaljevcu s početkom u 17 sati.

Na tribini će se govoriti na tri teme, koje trebaju odrediti način oformljenja Turističke zajednice u ovoj još uvijek skrivenoj turističkoj destinaciji. Stoga će govornici biti ljudi koji na određeni način vode međimurski turizam i županijsku Turističku zajednicu. Sandra Herman, zamjenica međimurskog župana, govoriti će o strateškim smjernicama razvoja turizma u Međimurskoj županiji.

Rudi Grula, voditelj Ureda turističke zajednice Međimurske županije, pojasniti će način i mogućnost registracije vikend kuća kao smještajnih objekata u turizmu. O mogućnostima financiranja projekta u turizmu i poljoprivredi kroz Program ruralnog razvoja 2014.-2020., govoriti će Mihaela Pancer Zadravec, voditeljica Odjela za ruralni razvoj REDEA-i.

Predsjednik Kos, poziva građane, ugostitelje, vinogradare, voćare, vlasnike vikenda i sve oni koji imaju ambicije u turizmu da se odazovu ovom zanimljivom, kvalitetnom i značajnom skupu, kojemu je cilj, Općinu Gornji MIhaljevec, uključiti u sve veću i uspješnu obitelj Turističke zajednice Međimurske županije, gdje će mnogi moći pronaći posao kroz razvoj vlastitih turističkih proizvoda i odredišta.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije