U Arcusu službena promocija Forestland after videa

S obzirom za sve veću zainteresiranost mladih za elektronsku glazbenu scenu, 2013. godine utemeljena je ideja o pokretanju prve manifestacije sa ciljem promicanja elektronske glazbe u Međimurju.

Smješten u prirodno bogat krajolik županije, sa sjedištem u Vučetincu, festival Forestland je već u samome startu okupio veliki broj zaljubljenika u elektronsku glazbenu scenu, zaprimio iznimnu pozornost s medijske strane, te postao jedan od najposjećenijih događaja te tematike.

Festival svojim sadržajem nikoga ne ostavlja ravnodušnim, a uz bogate inovativne tehnološke i animacijske sadržaje iz godine u godinu predstavlja najkvalitetnije elektronske glazbene izvođača iz republike Hrvatske i regije.

Kao najvažnije ciljeve festivala svakako treba napomenuti unapređenje kvalitete kreativnog i stvaralačkog života mladih, unapređenje turizma kontinentalne Hrvatske, te doprinos razvoju poduzetništva Međimurske županije i regije.

Stoga Vas ovog petka, 3. listopada pozivamo u Arcus na promociju spota popularnog festivala. Cijelu večer službeni pokrovitelj Forestland festivala “Tuborg” osigurao je nagrade za posjetitelje, a cijena velikog Tuborg piva iznosi samo 10,00 kn. Ovog petka u Arcusu vas očekuje i Happy Hour: platiš 1, dobiješ 2, vidiš 3 od 19 do 21h/mascarpone 0,03 – 12 kn.

Vidimo se na velikoj Forestland promociji u Arcusu!

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije