Završen godišnji remont čakovečkih gradskih bazena, sve spremno za novu sezonu

>> Završen godišnji remont čakovečkih gradskih bazena, sve spremno za novu sezonu

Nakon redovitog godišnjeg remonta, Gradski bazeni “Marija Ružić” u Čakovcu sutra ponovo otvaraju vrata za sve posjetitelje. Radovi su trajali desetak dana, a posao provjere i servisa uređaja i instalacija, kao i temeljitog čišćenja bio je vrijedan 300 tisuća kuna. O izvedenim radovima na današnjoj konferenciji za medije govorili su Stjepan Koraj, predsjednik Nadzornog odbora GP Ekom d.o.o. i Miodrag Novosel, direktor Ekom-a , koji je tom prigodom istaknuo kako je naglasak u ovogodišnjem remontu bio stavljen na sanaciju krovišta i kompletno preuređenje saune.

-Naime , kazao je Novosel, uz popravak otprilike 300 kvadratnih metara površine samoga krovišta , napravljena je i sanacija pješčano- ugljenog filtera, kao i popravak oštećenih keramičkih pločica, problema koji se malo češće javlja unatrag pet godina.

I ove je godine remontom obuhvaćen i pripadajući ugostiteljski objekt. GP “Ekom”, koji također donosi znatne prihode. Osim bazena, EKOM brine i o održavanju SRC-a “Mladost” (stadion, kuglana, skate park), streljanu, Macanovog dom , a od 1. siječnja ove godine objekata čakovečkog nogometnog kluba Sloga, te je Novosel dao i prikaz aktivnosti provedenih tijekom godine i na ovim objektima. Kompletne radove remonta izvodili su uglavnom djelatnici GP Ekom d.o.o. , čime se uštedio znatan financijski iznos.


Ponuda Gradskih bazena Marija Ružić sve je šira, od ove godine “adrenalinski park”

Nova ponuda u sklopu čakovečkihgradskih  bazena od ove je godine i mobilni adrenalinski park za koji su sredstva osigurana temeljem projekta koji je pripremila i odradila Razvojna agencija grada Čakovca – ČAKRA d.o.o. Ukupna vrijednost investicije je 200.000 kuna, kazao je Novosel, od čega je Hrvatska turistička zajednica ovom projektu dala potporu u iznosu 100.000 kuna.

Ono što pak je već standardno u ponudi Gradskih bazena Marija Ružić je mogućnost korištenja besplatnog Interneta za posjetitelje bazena i WiFi zona. Tu su i povoljnije ulaznice za bazen Udrugama umirovljenika s područja grada Čakovca, zatim povoljnija ulaznica za građane Grada Čakovca nedjeljom od 18 do 22 sata, te besplatna ulaznica za bazen posjetiteljima koji taj dan slave rođendan.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije