Premijera spota: Konjska Surla & Mario Mustač – Buduća Bivša

Međimurski etno rock band “Konjska surla” ovih dana promovira svoj prvi video uradak za pjesmu “Buduća Bivša”. Njihov član Ivica Labazan otkrio je da su pjesma i spot nastali u njihovoj najzrelijoj fazi nezrelosti, a kako kaže tema je ljubavne prirode, ljubavne kroz njihove naočale.

Za tu su priliku kao gosta pozvali i istinsku zvijezdu međimurske rock scene, neuništivog Marija Mustača, frontmena Mustač benda koji se vrlo rado odazvao. Čitava ideja oko snimanja spota realizirana je u vrlo kratkom roku. U suradnji s Teom Mesarić u jednom je dahu osmišljen scenarij te realiziran uz pomoć mlađahne Kristine Jagec za kamerom.

 – Cilj nam je samo dobro se zabavljati i uopće nas ne zanima hoće li se naše pjesme-priče ikada ikome svidjeti, a naročito kakve će kritike ubrati. Briga nas hoćemo li ikad išta od svoje glazbe zaraditi. Radimo za svoj gušt i radimo kako znamo, volimo i hoćemo, a ako se netko i prepozna u tim našim pričama, vjerujemo da neće biti uvrijeđen – poručuje I. Labazan.

Band djeluje od 2001. do 2006., a od tada do danas samo povremeno, međutim već od prvog vagona, ideja je, uz dobru zabavu, promocija zapostavljenog i u današnje vrijeme marginaliziranog, a najljepšeg, međimurskog dijalekta.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije