Žene Macinca sudjelovale na VIII. Sportskim igrama općine Nedelišće

U nedjelju 29. lipnja 2014. godine od 15 sati u organizaciji Udruge žena Trnovec i pokroviteljstvom Općine Nedelišće započelo je druženje i sportsko natjecanje jedanaest ekipa udruga i društava žena s područja općine Nedelišće na VIII. Sportskim igrama udruga žena općine Nedelišće.

U šest atraktivnih disciplina sudjelovale su članice domaćina Udruge žena Trnovec, Udruge žena G. Hrašćan, Društva žena Macinec, Udruge žena Dunjkovec, Udruge žena G. Kuršanec, Udruge žena Nedelišće, Udruge žena Pušćine, Udruge žena Črečan, Udruge sportske rekreacije Sport za sve Pušćine, te po prvi put članice Udruga žena Pretetinec i Udruge žena Slakovec. Sam broj udruga pokazatelj je interesa članica tih udruga na zajednička druženja i sportska takmičenja.

Interesantno i uzbudljivo je bilo  pratiti natjecanje u navođenju sa povezom na očima, vožnji tačkama, bacanju jajeta, pogađanjem loptom malog nogometnog gola, “ružđenju kuruze” i vođenju lopte metlom. Uz bezbroj komičnih situacija neke su se natjecateljice snašle bolje, a neke manje dobro što naravno nije umanjilo natjecateljski duh i želju za postizanjem što boljeg rezultata.

Na kraju kad su se svi rezultati zbrojili članice Društva žena Macinec zasluženo su osvojile treće mjesto, drugo mjesto je sa malom bodovnom razlikom pripalo članicama domaćina Udruge žena Trnovec, dok su prvo mjesto osvojile članice Udruge žena Pretetinec. Zasluge za odlično treće mjesto u jakoj konkurenciji za Društvo žena Macinec pripadaju Špicar Marciuš Magdaleni, Novak Mileni, Jaklin Sanji, Kofjač Vesni, Pufek Marici, Novak Slađani, Mlinarić Veri i Dolar Jasmini.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije