Cheerleadersice Livi vratile se zlatne iz Španjolske

Nakon uspješnih natjecanja u ovoj plesnoj sezoni u Dublinu, Berlinu, Beču i državnom prvenstvu, Cheerleadersice Livi vratile su se zlatne iz prelijepe Španjolske.

Natjecale su se u juniorskoj cheer kategoriji i osvojile prvo mjesto. U individualnoj cheer senior kategoriji natjecao se Merlak Josip koji je također osvojio prvo mjesto te posebnu nagradu sudaca za izvedbu koreografije. Nagrađen je pozivnicom i besplatnim boravkom na natjecanje u Pragu.

Putovanje koje je trajalo tjedan dana oduševilo ih je i ostavilo nezaboravna sjećanja. Prvo su posjetili Barcelonu, glavni grad španjolske autonomne pokrajine Katalonije i glavno trgovačko i industrijsko središte u Španjolskoj koja je ujedno i jedna od najvećih luka i najveći grad na Sredozemnom moru.

Barcelona ih je oduševila katedralom Sagrada Familia, čarobnim fontanama, poznatima Gaudievim vrtovima, Stadionom FC Barcelona, poznatim plesom flamencom te glavnom šetnicom La Ramblas koja je posebno zanimljiva u večernjim satima. Natjecanje pod nazivom Open Dance Fest održalo se u poznatom turističkom gradu Lloret de Mar.

Pred publikom iz svih krajeva svijeta natjecatelji su se natjecali na pozornici u centru grada. Sudionici natjecanja bili su iz Rusije, Njemačke, Bugarske , Srbije, Turske …Lloret de Mar prepun je turista, predivnih plaža, šetnica uz more, te je poznat po vrlo zanimljivom noćnom životu i zabavi.

Sastav Cheerleadersica Livi na Open Dance Fest-u bio je: Maria Marčec, Ana Marčec, Stela Kuhanec, Sara Babić, Nika Bister, AnteaLilek, Leona Kurti, Đina Žvorc, Katarina Kaluđer i Ema Klara Vidović. Za ovo natjecanje pripremila ih je trenerica Diana Lesar.

Uspješnim natjecanjem u Španjolskoj Cheerleadersice Livi završile su ovu plesnu sezonu za koji ih osim odličnih rezultata na natjecanjima vežu i nezaboravna sjećanja te novi prijatelji i iskustva. Nova sezona plesa počinje na jesen i svi koji im se žele pridružiti su dobrodošli. 

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije