Prijavite se na Lumini izazove i osvojite nagrade!

Svaki dan dok igra Hrvatska dođite u Lumini centar i dostojno se pripremite za vatreno navijanje. Pokažite da ste najjači navijač i obojite lice u boje vatrenih! Lumini vam poklanja besplatni facepainting od 16:00 do 21:00 sat.

A ako ste dobri u pucanju penala i znate ponešto o nogometu, prijavite se i za poseban Lumini izazov. Uz vatreno navijanje i pregršt dobre zabave, nogometni kviz “Od Hrvatske do Brazila” održat će se u ponedjeljak, 23. lipnja u 19.00 sati. Prijavite svoj tročlani tim u inbox na Facebook profil Lumini centra ili na email: ivana.bunic@lumini.hr.

Vrijedne nagrade za najbolje nogometne znalce osiguravaju UPIM (poklon paketi), Adidas (Adidas dresovi), Stadium Bowling (prvoplasiranu ekipu nagrađuje besplatnom hranom i bowling igrama, drugoplasiranu ekipu besplatnim pićem i bowling igrama, a trećeplasiranu bowling igrama) i Benetton (20 posto popusta na jednokratnu kupovinu).

Osim toga Lumini shopping centar poziva i na veliko nogometno zagrijavanje koje uključuje praćenje tekmi na velikom platnu u Stadium Bowling Centru uz popularne cijene pizza i pića.
Lumini centar donosi vam i još jedan izazov – nagradni turnir u stolnom tenisu – Lumini Pong koji će se održati u subotu, 21. lipnja u suradnji s Udrugom STARR. Prijave su moguće do 19. lipnja u 18.00 sati osobno u Lumini centru na info pultu ili na na email: na a-luminipong@stolni-tenis.com.hr za amatere i p-luminipong@stolni-tenis.com.hr za registrirane igrače.

U prijavi je potrebno navesti ime, prezime i godinu rođenja u kategoriji u kojoj se nastupa. Turnir je namijenjen svim uzrastima u amaterskoj i profesionalnoj konkurenciji za stolnotenisače i stolnotenisačice. Nagradni turnir je sportsko-zabavnog karaktera i nema kotizacije.

Svakom prijavljenom sudioniku Cinestar poklanja DVD, Stadium Bowling jednu igru gratis uz obveznu konzumaciju, hipermarket Victus Lumini daruje 10 posto popusta na jednu kupovinu, a Ciciban daruje mališane bojankama i balonima. Najboljima na turniru nagrade osiguravaju UPIM, Victus Lumini i Sportvision.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije