FOTO: Pet godina rada Udruge za autizam “Pogled”

Udruga za autizam “Pogled” u subotu, 14. lipnja  u Hodošanu na jahalištu Novi svijet obilježila je 5 godina postojanja i rada. Djeca su stekla naziv “konjanici” nakon polaganja stručnog i praktičnog ispita, te dobila zaslužene diplome i medalje.

Za to vrijeme članovi su se družili, roštiljali i i zabavljali zajedno s djecom koja polaze jahanje u Hodošanu, njihovim roditeljima, prijateljima udruge te gostima, među kojima su bili predstavnici Udruge za autizam iz Splita, Karlovaca, Dubrovnika, Zadra, Rijeke i Pule.

Iz udruge upućuju veliku zahvalu svima na ugodno provedenom vremenu i dolasku, te “roštilj meštrima” na odličnom jelu. Djeci čestitaju na stečenim vještinama i ustrajnosti,  dok vlasnicima obrta “Novi svijet” – Miljenku i Marku Tišljariću i nezamjenjivim volonterima/kama od srca zahvaljuju.

Istog dana u NGC Aton u Nedelišću održana je i izborna skupština Udruge za autizam Hrvatske. Predsjednik udruge Pogled dr. Edgar Glavaš izabran je u Izvršno tijelo “UZAH”-a, točnije, sada “Saveza udruga za autizam Hrvatske”.

– Čestitke našem predsjedniku i svima izabranima te im želimo uspješan rad i velik doprinos u ostvarenju ciljeva i uvjeta za napredak u svim aspekatima života djece i osoba s poremećajem iz spektra autizma – poručuju iz udruge.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije