I to se događa: Zašto je S. Herman u D. Vidovcu ostala “paf”?

Splitska svestrana umjetnica Julija Stapić Katić posjetila je Donji Vidovec gdje je u srijedu 11. lipnja sudjelovala na I. susretu mladih međimurskih umjetnika “Ruža međimurska” koji je organiziran u spomen na pjesnikinju iz tog mjesta, Ružu Pokolić.

Organizatori susreta, koji je održan u tamošnjem Domu kulture, bila je III. OŠ Čakovec uz suorganizaciju Općine Donji Vidovec i pokroviteljstvo Međimurske županije i Grada Čakovca. Julijana Stapić Katić na prvu je osjetila ljepotu stihova Ruže Pokolić te je prije nekog vremena općinskom načelniku Josipu Grivcu poklonila Ružin portret (ulje na platnu) koji sada krasi općinske prostore.

No, ni ovaj put u Donji Vidovec nije došla praznih ruku. Zamjenici međimurskog župana Sandri Herman poklonila je njezin portret. Herman je bila iznenađena i presretna ovim vrijednim umjetničkim poklonom. Kaže kako je ovo bilo pravo iznenađenje jer za to nije znala.

– Bila sam zatečena i ostala sam “paf” što mi se rijetko događa u životu. To je dokaz koliko me ganuo ovaj poklon na čemu se od srca zahvaljujem gospođi Julijani, rekla je Herman.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije