U Zbilju održan vatrogasni susret hrvatske i slovenske mladeži

U subotu 31. svibnja u slovenskom Zbilju na tamošnjem prekrasnom jezeru, bio je održan 16. Susret Hrvatske i Slovenske mladeži. Susret je počeo postrojavanjem svih ekipa. Nakon obraćanja najviših dužnosnika Hrvatske vatrogasne zajednice i Gasilske zveze Slovenije započelo je natjecanje mladeži.

DVD Krištanovec – mladež muški izveli su odličnu vježbu, s obzirom da su prvi put imali priliku vježbati na češkim brentačama, a vrijeme vježbe je bilo odlično sa 47.27 sekundi, ali nažalost trenutak neopreznosti u završnom stavu ih je ”stajalo” dodatnih 10 bodova. Kasnije se uspostavilo da je međimurska ekipa imala najbolje vrijeme vježbe, a bile su tu dvije ekipe sa prošle olimpijade, DVD Bedekovčina i PGD Starše.

Na kraju su zauzeli 3. mjesto, a odmah do njih na 4. mjestu našla se ekipa DVD-a Svete Marije sa vježbom od 52,98 + 10. Nakon izvedene vježbe uslijedile su igre vatrogasne mladeži gdje je ekipa ”Gromova” zauzela 2. mjesto, a DVD-a Sveta Marija 7. mjesto.

Proglašenje i zatvaranje susreta bilo je službenim obraćanjem predsjednika Hrvatske vatrogasne zajednice i Gasilske zveze Slovenije.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije