DVD GORNJI KRALJEVEC Mladi ponos društva i jamstvo dobre budućnosti

Čelništvo Dobrovoljnog vatrogasnog društva Gornji Kraljevec u ove predblagdanske dane upriličilo je prijam i druženje s podmlatkom društva. Broj djece na ovom druženju pokazuje kako gornjokraljevački gasitelji ne trebaju brinuti za svoju budućnost jer mladih ima i vrlo revno obavljaju sve zadatke.

Milena Granatir u društvu je zadužena za rad s mladima i kaže kako je godina koja je pred svojim kalendarskim krajem gotovo u cijelosti posvećena radu s mladima i stoga rezultati nisu izostali.

– Imamo tridesetak članova od 5. do 12. godine starosti i oni su ponos našem društvu. Nisu se žalili niti sredstva niti vrijeme voditelja grupa i Upravnog odbora što je na kraju rezultiralo dobro okončanom godinom i spremnošću djece i mladeži da budu aktivni, vrijedni i stručni za natjecanja, ali i intervencije u kojima smiju i mogu sudjelovati.

Smatram kako smo vrlo dobro spojili iskustvo starijih i volju mladih da nauče, u jedan neprocijenljivo vrijedan projekt za naše društvo, ali i vatrogastvo općenito, naglašava Granatir.

Djeci i mladeži podijeljene su zahvalnice za uspješnost i rad u društvu, pokloni prigodni za ovo vrijeme, te upućene želje čelništva za sretne i lijepe blagdane i poziv na daljnji rad u društvo koje krasi ovo lijepo naselje u Općini i Župi Vratišinec.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije