Završila “Coolijada 2014.”: Najorginalniji razred 4.a SŠ Čakovec

Proteklog petka, 16. svibnja mimohodom maturanata i maturantskim slavljem završena je preventivno – edukativno – zabavna akcija “Coolijada 2014.”. Zbog kiše i lošeg vremena maturantsko se slavlje umjesto na SRC Mladosti održalo u dvorani Graditeljske škole u Čakovcu, gdje su kao i svake godine proglašeni najmaturanti Međimurja.

Ove godine najmaturant je učenik 4.ht razreda Ekonomske i trgovačke škole Čakovec, Karlo Kocijan koji je osvojio 285 glasova, dok je najmaturanticom proglašena učenica 4.b razreda Ekonomske i trgovačke škole Čakovec, Sandra Kovač (588 glasova). Najoriginalnijim razredom je proglašen 4.a iz Srednje škole Čakovec.

“Coolijada 2014.” sa sigurnosnog je aspekta prošla dobro i u skladu sa očekivanjima. Zabilježeno je ukupno 9 događaja u kojima su sudjelovali maturanti, od čega 4 krađe i 5 narušavanja javnog reda i mira. Sve krađe počinjene su na štetu maturanata, za vrijeme slavlja u ugostiteljskim objektima, a ukradene su im osobne stvari poput torbica, ruksaka, novca, mobitela.

Kod narušavanja javnog reda i mira u 3 slučaja maturanti su bili počinitelji, a u 2 slučaja oštećeni. U 4 slučaja radilo se o tuči, a u jednom slučaju jedan maturant je neovlašteno uz sebe nosio hladno oružje (tzv. “bokser”).

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije