Najlajk maturantski razred 4.A Ekonomske i trgovačke škole Čakovec!

Završio je izbor međimurskog internet portala eMedjimurje.hr i Disko kluba Šampion u kojem smo birali putem Facebook aplikacije najlajk maturantski razred međimurskih srednjih škola.

U pola noći na završnom maturantskom partyu proglašeni su oni koji su se najviše svidjeli glasačima. Tako je sa 973 glasova najlajk razredom proglašen 4. A Ekonomske i trgovačke škole Čakovec koji je kao nagradu osvojio adrenalinski dan u Accredu centru u Zasadbregu te ulaznice za cijeli razred za koncert po njihovom izboru u Šampionu, o čemu smo pisali ranije.

Drugo mjesto i nagradu sponzora u vrijednosti od 500 kuna + ulaznice za koncert po izboru za cijeli razred u Šampionu osvojilo je sa 852 glasova 4.UR Ekonomske i trgovačke škole Čakovec.

Treće mjesto i i nagradu sponzora u vrijednosti od 300 kuna + ulaznice za koncert po izboru za cijeli razred u Šampionu osvojio je 4.D Srednje škole Čakovec sa 758 glasova.

Kako se glasalao, možete pročitati i vidjeti sve ovogodišnje maturantske razrede klikom ovdje.

U dvorani Graditeljske škole održala se tradicionalna Coolijada na kojoj su najmaturantima proglašeni Sandra Kovač iz 4.B i Karlo Kocijan iz 4.HT razreda Ekonomske i trgovačke škole Čakovec, a najrazredom proglašen je 4.A iz Srednje škole Čakovec.

>>> Galerija fotografija od petka 16.5. sa završnog maturantskog partya u Šampionu

>>> Coolijada 2014. u dvorani Graditeljske škole Čakovec

>>> Mimohod maturanata u petak 16.5.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije