Predrag Kočila izabran za novog predsjednika KUD-a Mihovljan

U prostorijama Društvenog doma u Mihovljanu u subotu 5. travnja održana je izborna godišnja Skupština KUD-a Mihovljan na kojem je za novog predsjednika izabran Predrag Kočila.

Nakon iznošenja izvještaja za 2013. godinu novo izabrani predsjednik se zahvalio dosadašnjoj predsjednici na cjelokupnom radu i trudu, te predstavio svoje viđenje i plan rada za 2014. godinu. Osobiti je naglasak stavio na potrebu uključivanja u rad KUD-a što većeg broja mlađih dobnih skupina, kao i potrebu za osnivanjem vlastite tamburaške skupine koja će moći pratiti članove folklora na smotrama.

Želja mu je da sa radom započne i dramska sekcija, te da se uspostavi jača zajednička suradnja sa drugim kulturno umjetničkim društvima, naročito onima koja spadaju u područje Grada Čakovca.

Nedavna održana literarna večer kao i izložba ručnih radova mještana Mihovljana imale su vrlo veliki odjek ne samo među žiteljima Mihovljana već i šire, te su u novom predsjedniku potaknule potrebu za organizacijom većeg broja takvih izložbi i to ne samo u Mihovljanu, već i diljem lijepe naše i inozemstva.

Na kraju skupštine predstavljen je i financijski plan za 2014. godinu sa planiranim prihodima i rashodima od 39.700,00 kuna. Skupštini su prisustvovali predstavnici udruga koje djeluju u Mihovljanu, predsjednik KUD-a Mačkovec te predsjednik Mjesnog odbora Mihovljan Josip Jezernik, dok se predstavnici Grada Čakovca ni ovaj put nisu odazvali.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije