GLAZBENA PRIREDBA

FOTO/VIDEO KUD Mihovljan proslavio 25 godina rada!

U Društvenom domu u Mihovljanu danas je zavladala posebna atmosfera slavlja i radosti, jer je KUD Mihovljan proslavio svoj 25. rođendan uz veliku priredbu koja je oduševila sve prisutne

Svečanost je počela je u 17 sati, a tijekom večeri publika je imala priliku uživati u raznovrsnom kulturnom programu koji je obuhvatio različite umjetničke izričaje.

Na pozornici su se izmjenjivali izvođači koji su svojim nastupima oduševljavali prisutne. Uz tradicionalne plesove i glazbu, publika je imala priliku uživati u nastupima Udruge umirovljenika Mihovljan, Big Banda Čakovec, Tamburaša KUU Zasadbreg te Josipa Brdara na cimbalima. Istaknuli su se članovi KUD-a Mihovljan, koji su svojim izvedbama očarali publiku svojom vještinom i predanošću.

Također, poseban dojam ostavio je nastup Chriztel Renae Aceveda, čiji su vokalni talent i izvedba dodatno obogatili program i oduševili prisutne.

Predsjednik KUD-a, Predrag Kočila, u svom je osvrtu podsjetio na početak rada prije 25 godina, ističući značaj osnivača, članova odbora i vijeća koji su svojim entuzijazmom i predanošću omogućili razvoj i uspjeh KUD-a Mihovljan. Neki od njih su i danas aktivni u radu udruge, što svjedoči o kontinuitetu i posvećenosti kulturnom naslijeđu.

Osim uživanja u raznolikom kulturnom programu, posjetitelji su imali priliku zaviriti u fotogaleriju i videozapise koji su zabilježili atmosferu i trenutke slavlja, čime su stvorene uspomene koje će ostati trajno zabilježene.

Doprinos KUD-a Mihovljan kulturnom životu lokalne zajednice neprocjenjiv je, a ova proslava samo je jedan od mnogih dokaza koliko je važno njegovati i promicati kulturnu baštinu. Priredbu su svojim dolaskom uveličali i predsjednik Gradskog vijeća Grada Čakovca Josip Varga te predsjednik Mjesnog obora Mihovljan Ivica Novak.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije