Rozga pojavivši se na pozornici u 23.30 sati razočarala najmlađe

Iako je od koncerta prošlo nešto više od dva tjedna, emocije kako pozitivne, tako i one negativne ostaju.

Za veliki broj djece koja su zajedno sa roditeljima napunili dvoranu Mesap u Nedelišću u nedjelju 5. siječnja, koncert Jelene Rozge u organizaciji Caffe bar Millenium iz Čakovca trebao je biti koncert za sjećanje, ali je na kraju upravo za njih ispao koncert razočaranja.

Iako je Jelena koncert odradila vrhunski, o čemu smo i pisali ranije, mnogi roditelji pristigli s djecom morali su čekati do 23.30 sati na “ženu, majku i kraljicu”, za koju su bili uvjereni da će početi pjevati u 21 sat, ali se Rozga na pozornici pojavila ni više ni manje nego tek u 23.30 sati.

Naime, kao što smo na početku teksta naglasili djeca naprosto obožavaju Jelenu i ne pamtimo kada ih je na jedan koncert u tako velikom broju nahrlilo i željno iščekivalo njihovu ljubimicu, još od Porcijunkulova u Čakovcu protekle godine. I tako zbijeni u prve redove čekali su od 21 sat, a neki i ranije uz grupu Mejaši da se pred njih pojavi i zvijezda večeri Rozga. Ali nje nema i nema, a da bi se konačno pojavila na pozornici pola sata prije ponoći.

– Zabavni program je počeo na vrijeme, ali mi smo ulaznice platili zbog Jelene Rozge koju smo na pozornici ugledali nešto prije pola noći. Pa nismo mi došli u diskoteku da koncerti započinju kao u našim mlađim danima iza ponoći, to još razumijem. Ali ne razumijem da reklamiraju koncert Jelene Rozge i Mejaša, a onda se od toga napravi neka vrsta selsko – vatrogasne zabave. Prvo je nema na pozornici dva i pol sata, onda dođe i otpjeva jedan sat, i opet je nema dva sata – pisali su nam razočarani roditelji.

Elegantno odjevena u crvenoj haljini, Jelena je oduševila veliki broj prisutnih na koncertu otpjevavši svoje poznate hitove kroz šezdeset minuta ili nešto malo više nakon prvog izlaska na pozornicu, da bi slijedila pauza i ponovni izlazak na scenu Mejaša. I nije to ništa loše da se ta pauza nije pretvorila u jedan i pol sata čekanja da ponovno dođe na binu glavna zvijezda večeri koja je po drugi puta izašla iza 1.30 sati ujutro.

U međuvremenu veliki broj razočaranih mališana i njihovih ogorčenih roditelja napustilo je dvoranu Mesapa tako da je u drugome izlasku dvorana bila prilično ispražnjena što i ne čudi s obzirom na tako dugu stanku i skoro jutarnji ponovni izlazak Rozge. Tako se je dugo očekivani koncert Jelene Rozge, a prvenstveno za veliki broj mlađe publike pretvorio u koncert za što brži zaborav.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije