Sjajimo zajedno u čakovečkom Katoličkom domu

U subotu 21. prosinca u prostorijama Katoličkog doma Čakovec održat će se Božićno druženje i radionice za djecu s teškoćama u razvoju. 

Na druženju će sudjelovati maleni članovi Udruge slijepih Međimurske županije, Udruge gluhih i nagluhih Međimurske županije, Udruge za pomoć osobama s mentalnom retardacijom Međimurske županije, Društva distrofičara, invalida cerebralne i dječje paralize i ostalih tjelesnih invalida Čakovec i Udruge za sindrom Down Međimurske županije. Početak radionica koje će voditi Nina Zrna Pintarić i Ivana Sopek je u 16 sati.

Prigodni program započinje u 18 sati na kojem će nastupiti: Zbor Maleni iz Preloga, voditeljica Jasmina Malek Križanec, Folklorna skupina OŠ Domašinec, učiteljice Marija Novak i Sneženka Jankaš, ravnatelj Tihomir Cvrtila – pratnja na klavijaturama, Puhački orkestar grada Preloga, voditelj Igor Hrustek, vrtićka skupina mažoretkinje Nedelišća, Frama Čakovec te pjevački nastup Marijane Režek iz Cirkovljana uz pratnju gitarista Maria Jageca.

Po završetku programa djeci će se podijeliti pokloni. Organizatori ovogodišnjeg Božićno druženja su skupina volontera u suradnji sa Framom Čakovec.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije