Oni su ovogodišnji najvolonteri udruge Zora

Ove godine, povodom Međunarodnog dana volontera (5. prosinca), petu godinu za redom udruga Zora dodjeljuje nagradu za Zorine Najvolontere/ke. Nagrade se dodjeljuju za nesebičan volonterski angažman i doprinos ciljevima udruge Zora u 3 kategorije:


Najvolonterka: Janja Varga iz Čakovca

Janja je u udruzi Zora bila angažirana na uistinu raznim područjima: u sklopu “Obilježi moj dan” pomagala je Clemence Bell u organizaciji aktivnosti gdje se istaknula i svojom kreativnošću, članica je Izvršnog odbora te je sudjelovala u organizaciji kampanje “Kreatori promjena”, a također je bila jedna od provoditeljica Inicijative mladih “Ispeglajmo neravnopravnost”. U 2013. godina ostvarila je 105 volonterskih sati.


Najvolonter: Robert Gašparac iz Čakovca

Robert je Zorin volonter koji je bio uključen u razne edukativne i javne akcije, a angažiran je i kao on-line volonter u kampanji “Kreatori promjena”. U 2013. godini volontirao je 10 sati, no istaknuo se kao vjerni pratitelj Zorinih aktivnosti i time što je uvijek spreman uključiti se.


Naj on-line volonter/ka: Ana Preveden iz Pule

Iako iz daleke Pule, Ana je vrijedna članica Zorinog volonterskog tima. Preko interneta i emailova prevodila je materijale, ispunjavala baze, pisala projekte. Istaknula se kompetencijom na raznim područjima te upornošću da unatoč udaljenosti od Čakovca, maksimalno doprinese aktivnostima Udruge. U 2013. godini Ana je volontirala 81.5 sati.


Volonteri i volonterski sati u udruzi Zora do 1.12.2013.

I ova godina, kao i sve prijašnje, veliki broj volontera i volonterki odlučio je biti kreatorima promjena te svojim raznim vještinama i znanjima doprinijeti našoj lokalnoj zajednici. 53 volontera/ke je od 1.1. do 1.12.2013. godine u udruzi Zora ostvarilo ukupno 1893 volonterskih sati. Također, do kraja lipnja u Zori je bila angažirana i francuska volonterka Clemence Bell preko projekta “Obilježi moj dan” Europske volonterske službe.

Marina Kolar, izvršna direktorica od srca zahvaljuje svim volonterima i volonterkama na nesebičnom angažmanu, te što su vlastiti i njihovi kreatori i kreatorice promjena. Više o radu udruge Zora možete pročitati klikom ovdje.

“U svakoj zajednici ima posla kojeg treba obaviti.
U svakom ima rana koje treba zaliječiti.
U svakom srcu ima snage za sve to napraviti.”

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije