Policija u petak provodi akcije u suradnji s građanima i kafićima

U petak 22. studenoga u vremenu od 10 do 17 sati policijski službenici Policijske uprave međimurske provesti će operativnu akciju “Brzina s građanima”. Akcija će se usmjeriti na suzbijanje prekršaja prekoračenja dopuštene brzine te suzbijanje grubog kršenja prometne discipline (bezobzirno ponašanje sudionika u prometu).

Ova akcija se provodi u suradnji s građanima, na mjestima koje su dojavili građani putem emaila ili telefona. Pozivaju sve građane koji su dojavili mjesta nadzora brzine, kao i sve one koji se žele uvjeriti u brzinu kretanja vozača na mjestima koje smatraju kritičnim, da se na mjestima provođenja nadzora brzine slobodno priključe policijskim službenicima.

Istog dana u vremenu od 21 do 22 sata u ugostiteljskom objektu Arcus u Čakovcu, te u vremenu od 23 do 24 sati u ugostiteljskom objektu Brasil u Savskoj Vesi, policijski službenici Policijske uprave međimurske provesti će preventivnu akciju “Zajedno do veće sigurnosti u prometu”.

Akcija će se provoditi na način da će se u spomenutim ugostiteljskim objektima na video zidu prikazivati prezentacija “Zajedno do veće sigurnosti u prometu”, u kojoj su istaknuti najčešći uzročnici prometnih nesreća na području Međimurske županije, a gosti će se moći i podvrgnuti alkotestu.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije