UKLJUČILI SE I MOTORISTI

FOTO Akcije dobrovoljnog darivanja krvi nastavljaju se i ove godine u Prelogu

Jedna doza krvi može spasiti čak tri života

Gradska organizacija Crvenog križa Prelog u suradnji s Gradskim društvom Crvenog križa Čakovec i Hrvatskim zavodom za transfuzijsku medicinu Zagreb, svakog mjeseca organizira akciju dobrovoljnog darivanja krvi u Prelogu.

Prošle godine tako je organizirano 12 redovnih i dvije izvanredne akcije dobrovoljnog darivanja krvi. Akcije dobrovoljnog darivanja krvi u istom tonu nastavljaju se i ove godine. Iz Gradske organizacije Crvenog križa Prelog poručuju:

„Radujemo se i zahvaljujemo što se svake godine sve više uključuju razne udruge pa se tako prošle godine uključila Zajednica sportskih udruga Grada Preloga. Zahvaljujemo predsjedniku Dejanu Naranđi što potiče svoje članove na darivanje.

Ove godine priključio se i Moto klub Ren Ban Prelog. Ponosni smo što imamo i redovite višestruke darivatelje i radujemo se svakom novom darivatelju krvi jer jedna doza krvi može spasiti čak tri života. Prvi korak u dobrovoljnom davanju krvi počinje odlukom da želite pomoći onima u potrebi darujući najvrjednije što možete – krv i tako spašavati živote ljudi“.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije