Međimurski veterani domovinskog rata na sportskom natjecanju u Virovitici

Podružnica UDVDR-a Virovitičko- podravske županije u subotu 21. rujna u Virovitici ugostila je tisuću dvjesto natjecatelja dragovoljaca i veterana domovinskog rata iz svih hrvatskih županija na 18. Sportskom natjecanju DVDR-a Republike Hrvatske.

Dan ranije u Višnjici održan je Izvještajni Sabor UDVDR-a RH na kojem su usvojena izvješća za proteklo razdoblje i donijet program rada za 2014. godinu.

Na Saboru kao i na otvaranju sportskog natjecanja Predsjednik udruge Đuro Dečak istaknuo je “kao udruga ne bavimo politikom, ali ukoliko se budu i dalje radile “gluposti” znat ćemo se uključiti i reagirati”. Sudionici natjecanja bili su i natjecatelji iz Međimurske županije koji su svoje nastupe izborili na županijskom natjecanju održanom 25. lipnja ove godine u Zasadbregu.

Dragovoljci i veterani su svoju snagu i vještine odmjerili u sedam sportskih disciplina. Ekipe naše Podružnice postigle su sljedeće rezultate: Mali nogomet 12. mjesto, Potezanje konopca 11. mjesto, Streljaštvo 10. mjesto, Kuglanje 6. mjesto, Šah 10. mjesto, Boćanje 12. mjesto, Stolni tenis 13. mjesto.

Zbrojem osvojenih bodova po sportskim disciplinama Međimurci su u ukupnom plasmanu osvojili 11. mjesto u zlatnoj sredini. Posebno je potrebno izdvojiti osvajače medalja u kuglanju Ivan Rođak iz Čakovca osvojio je brončanu medalju, dok je u šahu na trećoj ploči Miroslav Nagrajsalović iz Brezja osvojio brončanu medalju, a na četvrtoj ploči Tihomir Želježnjak iz Strahoninca osvojio srebrnu medalju. Uz malu više sportske sreće, a i bolje pripreme rezultati su mogli biti i bolji.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije