FOTO Djeca hrvatskih branitelja završila tečaj engleskog jezika A2 razine

U Osnovnoj školi Ivanovec je 28. svibnja održan završetak projekta Udruge ‘Učenje stranih jezika za djecu hrvatskih branitelja’.

Svečanoj podjeli uvjerenja nazočili su zamjenik gradonačelnika grada Čakovca Zorana Vidović, pročelnica odjela za humanitarnu djelatnost UDVDR-a RH Dubravka Kutleša Herljević, pročelnica odjela za financije UDVDR-a RH Milana Perica, ravnateljica škole stranih jezika ‘Sova’ Zagreb Anamarija Oštrić, ravnateljica OŠ Ivanovec Palmina Novak, voditeljica tečaja prof. Ivana Gradečak te čelnici Podružnice Udruge predsjednik Stjepan Horvat, dopredsjednik Mladen Tkačec, tajnik Dražen Tkalec kao i roditelji polaznika tečaja.

Tečaj se održavao iz engleskog jezika A2 razine u trajanju od 70 nastavnih sati za djecu hrvatskih branitelja članova Udruge iz Međimurske županije – učenike srednje škole.

Besplatni tečaj za 12 djece hrvatskih branitelja članova Udruge provodio se u projektu Odjela za humanitarnu djelatnost Udruge dragovoljaca i veterana domovinskog rata Republike Hrvatske, a u suradnji sa Školom stranih jezika ‘Sova’ iz Zagreba i Osnovnom školom Ivanovec.

Održavanje tečaja su financijski poduprli Ministarstvo hrvatskih branitelja, Škola stranih jezika ‘Sova’, predsjednik Udruge general Đuro Dečak, poduzeće Agathon tuche iz Zagreba i Grad Čakovec.

Uz uvjerenje o završetku tečaja polaznici su primili i prigodne poklone od strane Udruge za uspješan završetak tečaja kao i posebne poklone za pokazano znanje o Domovinskom ratu.

Tečaj su uspješno završili: Monika Šajnović iz Zasadbrega, Melani Kovačić iz Šenkovca, Kristina Ružić iz Ivanovca, Josipa Zadravec iz Zasadbrega, Filip Tkalčec iz Ivanovca, Marko Šolja iz Brezja, Zrinka Banec iz Palovca, Marta Mrvac iz Mihovljana, Ema Gunc iz Mihovljana, Valentino Mezga iz Zasadbrega, Lucija Strahija iz Domašinca i Luka Gunc iz Mihovljana.

Najbolje rezultate na završnom ispitu su pokazali Filip Tkalčec i Melani Kovačić za što su primili posebne nagrade.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije