eMedjimurje.hr uspostavilo suradnju s portalom Net.hr

Kao što već znate, misija portala eMedjimurje.hr je pružiti ljudima jasne, pravovremene i točne obavijesti o događajima te budućim događanjima u Međimurskoj županiji. Sva naša snaga usmjerena je na događaje i ljude isključivo vezane uz Međimursku županiju.

Cilj nam je pozicionirati portal eMedjimurje.hr u svijest korisnika interneta tako da on, odmah dok osjeti potrebu za informacijom iz Međimurja, utipka u preglednik adresu www.emedjimurje.hr. Svakako nam je i cilj da se pravovremene i točne informacije o događajima iz naše županije šire i van Međimurske regije na nacionalni medijski prostor.

U nacionalnim medijskom prostoru u velikom dijelu pravovremeno i objektivno izvještavanje iz međimurske regije ostaje zakinuto. Uvidjeli smo taj problem prije dvije godine kada smo sklopili uspješan Ugovor s Agencijom VLM – Večernji list.

Od nedavno smo sklopili suradnju s renomiranim nacionalnim portalom Net.hr. Na nacionalnom mediju Net.hr u rubrici lokalne vijesti čitatelji od sada imaju veći uvid te više aktualnih informacija i lokalnih vijesti iz naše županije, koje se prenose direktno s portala eMedjimurje.hr.

Također na eMedjimurje.hr u Newsbox-u uz članke (desno niže) možete čitati aktualne vijesti s portala Net.hr.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije