Na Danima Štefanca pobjednik Novo selo

Povodom ulaska u sastav grada Čakovca u petak i subotu na nogometnom igralištu NK Jadrana u organizaciji Vijeća mjesnog odbora održani su dani Štefanca u kojima su sudjelovali mještani sela podijeljenih u tri ekipe: Veliki Štefanec, Mali Štefanec i Novo selo koji su se natjecali u raznim disciplinama kao što su Tike tike tačke, međimurska alka, rolanje bale sijena, ledeno osvježenje, povuci – potegni, šlahanje gemišta, bacanje kamena s ramena, štafeta sa preprekama, seoba graška, ping –pong, trčanje parova s mašnom, tu zemeš-tam deneš.

U petak je bilo okupljanje kod kapele Sv. Obitelji u Štefancu gdje je održana misa za žive i pokojne mještane Štefanca. Slijedila je i pokazna vježba DVD-a Štefanec te svečana sjednica Vijeća mjesnog odbora Štefanec uz kulturno – umjetnički program te domjenak. U subotu su održane uzbudljive i neizvjesne sportske igre gdje je prvo mjesto pripalo ekipi Novo selo, drugi je bio Veliki Štefanec, a treći Mali Štefanec.

Na kraju je najboljima pokale predao predsjednik MO Dejan Hrastić da bi se nastavila veselica uz živu glazbu do kasnih sati. Organizacija je bila odlična.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije