Igor Grabant i Kruno Hrkač pobjednici “Lova na labuđe pero”

Nautički klub Labud Prelog u nedjelju 14. srpnja na preloškoj Marini organizirao je “Lov na labuđe pero”. Za tu utrku prijavilo se 13 ekipa, a prvi na cilj stigli su Igor Grabant i Kruno Hrkač iz Otoka, kojima je to već peta pobjeda. Drugo mjesto pripalo je ekipi Vidovski zlatari, Nenadu Lukši i Vladimiru Kučanu. Treći su na cilj doveslali Josip Novak i Milivoj Mustak, članovi kluba Labud.

Ove godine natjecateljima je bilo dosta teško odveslati stazu zbog visokog vodostaja i vrućine. U sklopu manifestacije održana je i alka na vodi, za koju se prijavilo14 posada. Prvo mjesto osvojili su Franjo Slivar i Ivan Višnjić, drugo mjesto je pripalo Milivoju Mustaku i Josipu Novaku, a treći su bili Franjo Petrić i Nikola Zvonarek. U praćkanju je sudjelovalo 34 natjecatelja.

Prvo mjesto osvojio je Stjepan Golomboš, kojemu je to druga pobjeda. Organizatori kažu da je bilo dosta posjetitelja, a i cilj te sportske i kulturne manifestacije jest privući što više ljudi na jezero i razvijati kontinentalni turizam. U NK Labud zahvaljuju sponzorima koji su ih materijalno pratili, te Gradu Prelogu, koji je bio pokrovitelj manifestacije, javlja Prelog.hr.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije