Sajam domaćih proizvoda i Gradski kotlić u Murskom Središću

U nedjelju 4. kolovoza po četvrti puta održat će se “Sajam domaćih proizvoda” na tržnici u Murskom Središću. Na sajmu bi se trebali prezentirati proizvođači domaćih proizvoda, npr. medari, vinari, bučina ulja, kolači, košaraši, proizvođači rakija, mlinaca, itd. Prijaviti se možete kod djelatnice Turističko-informativnog centra Mursko Središće Slađane Todorović (099 600 0699) ili na telefon 040 500 500 do 31. srpnja.

Grad osigurava štand i prostor, a izlagač bi trebao “aranžirati” svoj štand proizvodima i logotipom ili pak natpisom naziva izlagača. Štandovi su veličine 200×80 cm. Izlagači po želji mogu osigurati suncobrane. Nakon 31. srpnja, Grad će izraditi plan postavljenja štandova i prigodne letke tako da će svi izlagači imati unaprijed određeni smještaj, a putem letaka bit će predstavljeni posjetiteljima sajma.

Sajam je prezentacijsko-prodajnog karaktera. Početak sajma je u 17 sati, a svi izlagači trebali bi početi sa uređivanjem štanda oko 16 sati kako bi sve na vrijeme bilo spremno. Vrijeme završetaka sajma nije određeno iz razloga što će u neposrednoj blizini u 20 sati započeti velika fešta pod šatorom tako da sajam može usporedno trajati bude li interesa posjetitelja do kasnijih noćnih sati tj. izlagači mogu ostati po želji, ali minimalno do 20 sati. S obzirom na limitirani prostor i već sada prijavljeni veliki broj štandova tj. izlagača, mole potencijalne izlagače da se što prije jave kako bi osigurali svoje mjesto na sajmu.


Gradski kotlić

Istog dana održava se i “Gradski kotlić” koji se već se godinama tradicionalno organizira na prostorima ŠRC “Zalešće” u Murskom Središću. Grad za sve sudionike osigurava materijal za kuhanje kotlića. Svaki sudionik koji izvrši prijavu kod djelatnika Turističko – informativnog centra Mursko Središće Slađane Todorović (099 600 0699) ili na telefon 040 500 500 dobiva dva bloka u vrijednosti 100 i 150 kuna.

S tim blokovima možete od 1. kolovoza podići robu u trgovini Metss i mesnici Mihalić, a blokove upotrebljavate po želji – možete veći iskoristiti u Metss-u, manji u mesnici ili obrnuto. U Metss-u možete uzeti isključivo robu potrebnu za kuhanje kotlića te podjelu hrane, a računi na kojima bi bilo nešto drugo neće se uvažiti. Jela bi trebala biti gotova najkasnije do 11 sati, a svaka ekipa mora pripremiti minimalno 30 porcija jela po izboru.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije