Otkazan koncert Partibrejkersa povodom Ljeta u gradu Zrinskih

Ljeto u Gradu Zrinskih 2013. osim što je medijski dosta slabo popraćeno, ne samo u Čakovcu i Međimurju, već i na nacionalnoj razini van ovog našeg kraja, započelo je 28. lipnja kazališnom predstavom Kazališne družine Štolcer u atriju Starog grada te se nastavilo koncertom grupe Pips Chips & Videoclipsa u Podroomu.

U uljuđenu Europsku uniju uveli su nas Davor Gobac i njegovi “Psihači” pred velikim vatrometom točno u ponoć koji je brojne poglede prikovao za čakovečko nebo.

Za nedjelju 7. srpnja u jezeru Starog grada Zrinskih bio je predviđen koncert beogradske grupe Partibrejskesi, ali nam je danas sitgla obavijest od organizatora da je koncert otkazan.

– Koncert se na sugestiju i u dogovoru sa Gradskom upravom otkazuje zbog najavljenih vremenskih (ne)prilika, (nije predviđen zamjenski prostor) i bit će održan u okviru nekog od sljedećih programa Grada Čakovca – priopćio nam je izvršni organizator Robert Lisjak.

Dva dana ranije u petak 5. srpnja koncert Lollobrigide započinje u 21 sat, ali se premješta na Malu scenu Centra za kulturu Čakovec.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije