Stand up srijeda se vraća u Podroom

Stand up u Podroom
Srijeda, 22.5.2013. u 21 sat

Nasmijte se u Podroomu koji ove srijede okuplja internacionalnu ekipu koja će pričati svježe viceve na engleskom. Večer prave stand up komedije održat će se 2. svibnja s početkom u 21 sati u čakovečkom Podroomu. Ekipa koja će se predstaviti, cinizmom, ironijom i pojednostavljivanjem činjenica dovodi publiku do ekstaze smijeha.


Daniel Ray Spaulding
prvi je i počasni gost zagrebačkog Studija smijeha, njegovi nastupi su sretan spoj pripovijedanja i stand up komedije u kojima ironično istražuje naše egom pogonjene živote navođen preciznim bullshit radarom, dok propituje seksualnost i veze, potrošačko društvo i nevjerojatnu glupost ljudskih života.

Kažu da publika s njegovih nastupa izlazi nasmijana i prepuna volje za životom, što je uvijek dobro. Daniel-Ryan je do sada nastupao u Kanadi, Americi, Australiji, na Novom Zelandu, u Engleskoj i Škotskoj, a ovo mu je prvi nastup u Hrvatskoj. Naravno, priča na engleskom, pa ne zaboravite ponijeti znanje ovog jezika.

Podrška će mu biti Marina Orsag, najiskusnija stand up komičarka na Balkanu, u svojoj sedmogodišnjoj karijeri za sobom ima preko 1300 odrađenih nastupa u kojima je razveseljavala i publiku i sebe samu uživajući u svakom smijehu publike.

Zabavno, neobavezno, totalno opuštajuće!  Ulaznice su po cijeni od 20 kn uz besplatno piće dobrodošlice. Ne propustite priliku da se dobro nasmijete!


U subotu Zrće warm-up party! (DJ Mario Amarillo + warm up : DJ Juddy)

Subota, 25.5.2013. u 21 sat

Početak je ljetne festivale i party sezone, koju svi s velikim nestrpljenjem očekujemo, svemu tome prethodit će niz warm-up partya koji će se održati diljem Hrvatske ne bi li pojedince s malo sreće nagradili vrijednim ulaznicama. Zato vas Podroom poziva da se u subotu pridružite na prvom promotivnom Zrće warm up partiju, te osvojite ulaznice za evente i festivale koji će se održati ovog ljeta na najpoznatijoj hrvatskoj plaži – Zrću.

Na plaži u Novalji nastupit će najpoznatijih svjetskih DJ-i i glazbenih producenata današnjice.
Vikend program nudi vrhunski subotnji provod uz vruće plesne mikseve i gomilu party cuge po nevjerojatno niskim cijenama, s nama je DJ i Producent Mario Amarillo poznati resident sa Zrća + warm up: DJ Juddy. Upad FREE + hostese + imate priliku osvojiti ulaznice za festivale kluba Aquarius na Zrću ove godine…

Očekuju vas tri nova neodoljiva okusa Red Bulla – red, blue i silver edition, odnosno brusnicu, limetu i borovnicu. Probajte ih u kombinaciji s vodkom ili bez nje i uživajte u čarima novih okusa Red Bulla. Svi koji odaberu jednu od RedBull boat ponuda, moraju ispuniti listić sa svojim podacima i čekati izvlačenje te osvojiti jednu od 6 nagrada.


NAGRADE:

4 karte za Zrće Spring Break – 6.6. – 8.9.2013.

Dj line up:
Nikki Belluci
Dj From Mars
Mario Amarillo
Mc Mpo

– smještaj za 4 osobe u apartmanu
– karte za Spring Break za sva 4 dana i 3 noći
– free prijevoz ako netko slučajno nema auto
– posebni disccount u odredjenim restoranima

Ovako je bilo prošle godine!

Po 2 karte za svaki festival u Aquariusu:

Feel Free Fest
28. – 30.7.2013. – Aquarius, Zrće
Moonsplash festival
12. – 13.8.2013. – Aquarius, Zrće
Beat The Heat
5. – 8.7.2013. – Aquarius, Zrće

Ovako je bilo prošle godine!

Više informacija o izvođačima, sadržajima, ulaznicama… pronađite na službenim web stranicama.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije