Mještani Macinca uređuju i čiste svoj okoliš

Mještani Macinca aktivno su se uključili u akciju “Više cvijeća manje smeća” koju svake godine organizira Općina Nedelišće, a provode članovi Vijeća MO Macinec na čelu s predsjednikom  Željkom Kofjač.

U akciju su uz mještane, članove NK-a Centrometal, DVD-a Macinec, Društva žena Macinec i Udruge dragovoljaca i veterana Domovinskog rata Općine Nedelišće bili uključeni i učenici OŠ Dr. Ivana Novak te članovi Lovačkog društva Srnjak iz Macinca. Nažalost, unatoč akcijama koje se provode godinama, još uvijek ima onih nesavjesnih i neodgovornih koji svoje smeće odlažu na mjesta koja nisu za to predviđena iako postoji organizirani odvoz smeća.

Tako je i ove godine prikupljena veća količina raznog otpada čime je uvelike dat doprinos očuvanju životnog okoliša. Članice Društva žena ujedno su uredile i cvjetne otoke u naselju tako da je sama akcija opravdala svoj naziv. Članovi Vijeća MO Macinec zahvalni su svim učesnicima ove hvalevrijedne akcije kojoj je na kraju ostvaren i drugi cilj: okupljanje i međusobno druženje što je u ovim vremenima posebno bitno i potrebno.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije