Najveći maturantski party u petak u Šampionu!

Idući tjedan maturanti se oblače u svoje kreativne odore i opraštaju se polako od svojih srednjih škola.

Disko klub Šampion u petak 17. svibnja, posljednji dan maturantskih norijada, tradicionalno priređuje veliki maturantski party na koji dolaze svi maturanti iz Međimurske, a i Varaždinske županije. Tako će biti i ove godine!

Za sve maturante poslije održavanja Coolijade u Čakovcu, od 19 sati na dalje organiziran je prijevoz maturanata autobusa od SRC-a Mladosti u Čakovcu prema Disko klubu Šampionu u Domašincu. Cijena povratne karte iznosi simboličnih 15 kuna.

Bogate nagrade za najbolje maturantske razrede

U suradnji s portalom eMedjimurje.hr, Disko klub Šampion od ponedjeljka organizira fotografiranje svih maturanata u njihovim odorama i objavu foto natječaja na Facebook profilu eMedjimurja gdje će razredi maturanata čije fotografije prikupe najviše “lajkova/glasova”, biti nagrađeni bogatim nagradama koje priprema Disko klub Šampion!

U ponedjeljak, utorak i tokom tjedna sve međimurske i varaždinske srednje škole obići će foto ekipa portala eMedjimurje.hr koja će objektivom zabilježiti i u Facebook album eMedjimurja plasirati razredne fotografije maturanata u odorama. Oni razredi iz Varaždinske županije, ali i Međimurske, koje ne uspijemo fotografijom zabilježiti – fotografije za objavu šalju na info@emedjimurje.hr.

Kontakt osoba: Tino 098/777044


>>> FACEBOOK LINK MATURANTSKOG PARTYA U ŠAMPIONU

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije