Najbolja predstava KAM-a “Tarzan i svinja na posljednjoj večeri”

Najbolja predstava KAM-a “Tarzan i svinja na posljednjoj večeri”

Završio je ovogodišnji Festival kazališnih amatera Međimurja – KAM koji se 12., 13. i 14. travnja održao u Domu kulture Grada Preloga. Županijski žiri u sastavu Robert Raponja, redatelj ujedno i ovogodišnji državni selektor i Barbara Rocco, glumica i redateljica odradili su svoj zadatak i između 19 prijavljenih predstava odabrali najbolje.

Predstava “Tarzan i svinja na posljednjoj večeri” autorice Kristine Štebih u režiji Dejana Buvača i izvođenju Kazališne družine Štolcer iz Čakovca predstavljat će Međimurje na Državnom festivalu hrvatskih kazališnih amatera u Slavonskom Brodu. Osim spomenute predstave državni selektor Robert Raponja, kao drugog predstavnika predložio je predstavu “Idem dalje” autorice i redateljice Suzane Lacković u izvođenju KU Seljačka sloga iz Preloga. Odluka o tome bit će donesena kroz desetak dana.

Nagradu za najboljeg glumca dobio je Marko Kovač za ulogu Vlade Tarzana u predstavi “Tarzan i svinja na posljednjoj večeri”, a najbolja glumica je Barbara Novak za ulogu Ona u predstavi “Pred novo leto” u izvođenju Priločke amaterske scene.

Kristina Štebih primila je nagradu za najbolji dramski amaterski tekst i to za predstavu “Tarzan i svinja na posljednjoj večeri”, a nagrada za najbolju režiju za istu predstavu dodijeljena je Dejanu Buvaču.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije