Uspješna promocija drugog glazbenog izdanja Humanitarne udruge “Fijolina”

Uspješna promocija drugog glazbenog izdanja Humanitarne udruge “Fijolina”

U restoranu “Mamica” u Pušćinama, 21. ožujka 2013., na prvi rođendan Humanitarne udruge “Fijolina”, održana je promocija drugog glazbenog CD-a Humanitarne udruge “Fijolina” pod nazivom “Fijolina i Ivač – Pjesme u odijelu i kravati”.  Sve pjesme otpjevao je Ivan Škvorc-Ivač.

“Ova Udruga stvorena je za mlade. Izgradili smo čvrste temelje u godinu dana, pa mogu reći da nakon godinu dana ja odlazim i prepuštam mladima da nastave voditi udrugu. Ostavljam vam lijepu priču koju treba nastaviti. Dragi ljudi, postavlja se pitanje tko je ustvari Fijolina? Fijolina je djevojčica koja je promijenila svijet svojom dobrotom. No odgovor na moje pitanje se nameće sam po sebi – Fijolina ste svi vi, dobri ljudi.

Stoga, dobri ljudi, hvala vam i nastavite ovaj posao s mladima, a ja nakon Uskrsa ponovno krećem na posao u Dalmaciju. Naravno, to ne znači da su se povući iz humanitarnog rada za udrugu, već samo odstupam s predsjedničkog mjesta. Kao što je bilo i zamišljeno, mladi će nastaviti voditi ovu udrugu. Za jesen već pripremamo Fijolina fest”, kazao je Nenad Peršak.

Fijolina pomaže udomiteljskim obiteljima s područja Međimurja

Na promociji su uz brojne članove udruge, volontere i obitelji udomitelja, prisustvovali i župan međimurski Ivica Perhoč i njegov zamjenik Matija Posavec, a sve prisutne je u ugodnoj atmosferi zabavljala glazba s novog CD-a “Fijolina i Ivač – Pjesme u odijelu i kravati”.

Ivan Škvorc – Ivač surađivao je sa svim međimurskim glazbenicima čija se imena odlikuju kvalitetom; od legendarnog sastava Eufoni, preko sastava Zrinski, do današnjeg Starog vina. Nezaboravne nastupe s Eufonima ostvario je u Međimurskoj hiži kamo su, u doba Jugoslavije, Slovenci dovodili goste iz svojih hotela da čuju i vide nešto neviđeno: Ivača i (ostale) Eufone!

Tijekom promocije i rođendana Udruge Nenad Peršak podijelio je svim uzvanicima CD nazvan “Fijolina i Ivač – Pjesme u odijelu i kravati”, kao i zahvalnicu za izuzetan doprinos i pomoć u izgradnji temelja Udruge u 2012. i 2013. godini.

Pomognite i vi djeci svojim donacijama i kupnjom novog CD-a. Novčana sredstva se prikupljaju od donacija, a donatorima Udruga daruje umjetničke radove iz svojih radionica, kao npr. nosače zvuka, slike, fotografije, knjige i sl. Donacije se mogu i direktno uplaćivati na žiro-račun Humanitarne udruge Fijolina. Svaka donacija dobiva jedinstveni broj tako da se može pratiti njezino kretanje do krajnjeg korisnika putem web-stranice Udruge.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije