Savjet mladih Općine Nedelišće organizirao zanimljivu radionicu

Savjet mladih Općine Nedelišće organizirao zanimljivu radionicu

Savjet mladih Općine Nedelišće organizirao je radionicu na temu osnivanja udruga mladih – “Kako i zašto”. Savjet mladih u ovom sastavu djeluje od sredine 2012. godine, te su odlučili pomoći mladima koji su zainteresirani za osnivanje udruga, ali su izgubljeni u birokratskim zavrzlamama.

Radionica je održana u Društvenom domu u Gornjem Hrašćanu, koji je odabran je kao lokacija za ovu radionicu između ostalog i zbog toga što u Gornjem Hrašćanu djeluje jedna od najboljih udruga mladih u Međimurju, a ujedno i jedina udruga mladih u Općini Nedelišće.

Radionici se odazvalo 20-ak zainteresiranih iz Črečana, Dunjkovca, Pretetinca, Trnovca i Nedelišća, a prisustvovao je i zamjenik načelnika Darko Dania. Sve prisutne je pozdravio predsjednik Savjeta mladih Općine Nedelišće Damir Herman, te je riječ prepustio voditeljima radionice predsjedniku Udruge mladih Gornji Hrašćan Deniu Kovaču i tajniku Udruge Franji Florijaniću.

Nakon vrlo informativne, detaljno i kvalitetno odrađene prezentacije zainteresirani su postavljali pitanja, te se razvila vrlo zanimljiva i korisna rasprava o problemima mladih u Općini, te općenito u društvu. Svi prisutni su dobili prigodni letak Savjeta mladih i materijale sa najbitnijim informacijama, nakon čega je uslijedio prigodni domjenak za sve prisutne.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije