U Nedelišću održan Humanitarni bela turnir “Za Nicol Lukman”

U Nedelišću održan Humanitarni bela turnir “Za Nicol Lukman”

U subotu 16. ožujka održan je humanitarni bela turnir “Za Nicol Lukman” u Caffe baru Lovac u Nedelišću. Trogodišnja Nicol boluje od cerebralne paralize, bila je na operaciji u veljači ove godine, a pred njom su još dvije zahtjevne operacije, te su članovi Foruma mladih SDP-a Općinske organizacije Nedelišće odlučili pomoći.

Na turniru je sudjelovalo 30-ak igrača, a mnogobrojni dobri ljudi su došli dati potporu i dali svoj prilog, na čemu im veliko hvala! Ukupno je skupljeno 3 tisuće kuna, što će biti mali doprinos roditeljima za nastavak liječenja.

Turnir je trajao od 16 do 23 sata u vrlo ugodnom raspoloženju igrača i gostiju. Za prva tri mjesta osigurane su sponzorske nagrade, a ovom prilikom im se članovi Foruma zahvaljuju.

To su Caffe bar Lovac Nedelišće, Restoran Pilka Čakovec, Caffe bar Arcus Čakovec, Pizzeria Pretis Ivanovec, Com d.o.o Čakovec, Markov trade d.o.o. Čakovec, Vinogradarstvo i podrumarstvo obitelji Kossi te Županijska organizacija SDP-a.

S obzirom da je turnir vrlo uspješno organiziran, sigurno u budućnosti možemo očekivati još ovakvih akcija Foruma mladih.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije