BOŽIĆNI humanitarni koncert za odjel pedijatrije čakovečke bolnice

Nedjelju 10. prosinca rezervirajte za Božićni humanitarni koncert u sportskoj dvorani LifeClass Termi Sveti Martin. Osim što ćete se vrhunski zabaviti uz Ivu Gamulina, Dominika Padarića, Maju Blagdan i Mirka Fodora, kupnjom ulaznice donirat ćete sredstva za pedijatrijski odjel čakovečke bolnice. Mališani koji će osjetiti vaša topla srca u ovo blagdansko vrijeme zauvijek će vam biti zahvalni.

Vrijeme blagdana vrijeme je kad smo posebno osjetljivi na one koji iz kojekakvih razloga nisu u mogućnosti u potpunosti doživjeti duh Božića i svega što on podrazumijeva.

Upravo iz tih razloga, Turistička zajednica Sveti Martin na Muri u suradnji s Međimurskom županijom i LifeClass Termama Sveti Martin organizira veliki Božićni humanitarni koncert za odjel pedijatrije čakovečke bolnice.

Koncert će se održati u sportskoj dvorani Termi 10. prosinca s početkom u 18 sati. Za vesele i prigodne melodije zadužena su glazbena imena Ivo Gamulin, Dominik Padarić te Maja Blagdan, a atmosferu na razini održavat će poznati hrvatski zabavni voditelj, Mirko Fodor.

Cijena ulaznice iznosi simboličnih 50 kn, a u pretprodaji ih možete nabaviti u Gradskoj kavani Čakovec, uredu Turističke zajednice Sveti Martin na Muri, Onix baru u Murskom Središću, Caffe baru Čarli u Svetom Martinu te uredu Turističke zajednice Općine Štrigova, a na dan koncerta ulaznicu možete kupiti i u dvorani LifeClass Termi Sveti Martin.

Sav iznos prikupljen od prodaje ulaznica bit će doniran odjelu pedijatrije, a dodatne donacije možete uplatiti i na poseban račun: HR0423400091510900578.

Svako djetinjstvo trebalo bi biti bezbrižno, veselo i razigrano. Pomozimo malim anđelima koji su dio svog djetinjstva prisiljeni provesti u krugu bolnice.

Prenesimo im zajedno duh Božića, čak i do bolničkih krevetića.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije