Zbor čakovečke Gimnazije izborio mjesto među šest najboljih

Zbor čakovečke Gimnazije izborio mjesto među šest najboljih

Od 16. ožujka na HTV-u 1 oko 20.15 možete pratite glazbeni serijal “Do posljednjeg zbora”. putem koje će gledatelji i stručni žiri odabrati omiljeni zbor u Hrvatskoj, zbor koji će svojim izvedbama pokazati kvalitetu i radost zajedničkog pjevanja.
 

Na audiciji na koju su bili pozvani svi amaterski zborovi u Hrvatskoj žiri, u sastavu Vladimir Kranjčević, Sanja Doležal i Dražen Siriščević, odabrao je 15 zborova. Među njima su i dva zbora iz Međimurja: Josip Vrhovski iz Nedelišća kojeg vodi Branimir Magdalenić, prof. i Gimnazija Josipa Slavenskog iz Čakovca pod vodstvom profesora Damira Rodigera.

U trima kvalifikacijskim emisijama od 15 zborova žiri će odabrati njih 6 koji nastavljaju natjecanje. U prvoj emisiji svojim odličnim i kvalitetnim voklanim sposobnostima Zbor Gimnazije Josipa Slavenskog izabran je da bude među šest najboljih.


PZ Josip Vrhovski iz Nedelišća to mjesto će pokušati izboriti u subotu 23. ožujka. U emisijama u travnju natjecanje će napuštati po jedan zbor o čemu će odlučivati žiri i glasovi gledatelja. Sve tako dok ne dobijemo najbolji zbor.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije