Upravni referenti ETŠ-a posjetili Sabor i HTV

Učenici četvrtog razreda upravnih referenata 19. ožujka 2014. posjetili su Hrvatski sabor i HTV u pratnji Ljerke Bogdan, prof. i Saše Kraljić, prof.

Posjet Hrvatskom saboru dio je nastavnog programa četvrtih razreda upravnih referenata, a posjet HTV-u postala je lijepa tradicija koju maturanti slijede. U hrvatskome parlamentu srdačno su nas dočekale međimurske saborske zastupnice Sunčana Glavak i Nadica Jelaš koje su strpljivo odgovarale na naša pitanja.

Nakon toga prošetali smo zgradom i vidjeli biste poznatih Hrvata koji su zaslužni za hrvatski integritet i priznanje Hrvata kao samostalnog naroda. O svakome od njih ponešto nam je ispričao stručni voditelj. Osim toga, nazočili  smo i sjednici Hrvatskog sabora te smo s galerije promatrali žustru raspravu naših zastupnika.

Nadalje, jednako tako bio nam je zanimljivi posjet HTV-u. Proveli su nas cijelom zgradom i gotovo svim studijima u kojima se snimaju različite emisije (Dnevnik, Ples sa zvijezdama, Garaža, Dobro jutro Hrvatska i dr.) koje se emitiraju na HTV-u. Posebno nas se dojmila izvanredna tehnika. U svakom slučaju, poslije ovog posjeta, nijednu emisiju nećemo gledati na isti način kao do sada. Uz sve to pratilo nas je i lijepo sunčano vrijeme. (Ivan Bajkovec, 4.ur)

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije