Predstava “U zajedničkom stanu” oduševila prelošku publiku

Dom kulture Grada Preloga u petak, 23. studenog ugostio je kazališnu grupu “Lectirum” iz Zagreba s izvedbom kazališne predstave “U zajedničkom stanu”. Riječ je o romantičnoj komediji o dva para koja čine dva brata Marvin i Leo te dvije prijateljice Jennie i Fanny.

Braća su po karakteru potpuno različiti. Leo je kazališni manager, oženjen, ali brak mu je na klimavim nogama. Pokušava ga na neki način spasiti, međutim ne trudi se dovoljno. Prijatelj je s Fanny, glumicom, s kojom je u mladosti bio u vezi pa sada pokušavaju osvježiti mlade dane, ali baš kada sve krene kako treba i kada bi se trebalo nešto dogoditi, iskrsne neki problem i ne dogodi se ništa.

Marvin je pisac kojemu je umrla žena i koji se teško snalazi u ulozi samca. Jennie je glumica, rastavljena, pa Fanny i Leo rade na tome kako bi ih spojili. Na kraju ih i spoje, no nepredviđeni problemi dovode njihovu ljubav u pitanje. U nizu komičnih obrata i brzih izmjena ljubavnih zapleta koji nisu daleko od naše svakodnevnice, gledatelji su uživali i nasmijali se u izvedbi sjajne glumačke ekipe u sastavu Ksenija Pajić, Matija Prskalo, Zijad Gračić i Mladen Čutura.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije