POVIJESNI USPJEH

FOTO Mažoretkinje Kotoribe osvojile odlično 7. mjesto na Europskom prvenstvu u Francuskoj

Prvi puta su seniorke Mažoretkinja Kotoribe bile na Europskom prvenstvu. Ovoga puta u Francuskoj odakle se vraćaju sretne i zadovoljne.

Ivan Tilošanec, naš izvor s Europskog prvenstva u nedjelju navečer nam se javio iz Francuske sa slijedećom vijeću:

– Danas su Mažoretkinje Kotoribe ostvarilesjajne rezultate u Agenu u Francuskoj na 21. Europskom prvenstvu mažoretkinja. Završnog dana smo imali slobodno jutro što smo iskoristili za razgledavanje grada Agena. Nakon razgledavanja, cure su se spremile te uspješno odradile defile.

Prijepodne smo se odjavili iz hotela gdje smo boravili te krenuli prema dvorani gdje su se mažoretkinje predstavile sa svojom uvježbanom koreografijom. Na kraju su osvojile odlično 7. mjesto u konkurenciji 12 seniorskih ekipa. Prvo mjesto je pripalo Zagrebačkim mažoretkinjama – rekao je.

Taj su uspjeh postigle: Gabrijela Sabol, Hana Mikulan, Marta Matulin, Doris Šajn, Marta Vojvoda, Michelle Fundak, Monika Mikulan, Ida Matjanec, Ana Koprek, Klara Žinić i Erika Hunjadi i trenerica Jelena Vojvoda. S njima su u pratnji bili: Natalija Matulin, Ivanka Žinić i Ivan Tilošanec.

– Sam put u Francusku bio je veliko uzbuđenje, ali i veliki trošak za našu udrugu. Sve ovo ne bi mogle odraditi same, stoga se zahvaljujemo svim sponzorima na donacijama, Općini Kotoriba i Međimurskoj županiji i svima koji su nam na bilo koji način pomogli u realizaciji putovanja u Francusku. Veliko hvala! – poručuju Mažoretkinje Kotoribe. Dolazak mažoretkinja u njihovu Kotoribu očekuje se u utorak  tijekom prijepodneva.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije