Tekstil, odjeću i obuću ubacite u kontejnere

U mjestima Belica, Mala Subotica, Mursko Središće, Nedelišće, Prelog, Sveti Martin na Muri i Strahoninec postavljeni su kontejneri za tekstil, odjeću i obuću.  U njih se ubacuje odjeća, obuća, torbe, remenje, kape, šalovi, deke, plahte, zavjese, posteljina, jastuci, reslovi…Također, radnim danom se može isto donijeti i u prostorije Humana Nove u Čakovcu u vremenu od 07-15 sati.

Kontejneri su postavljeni u suradnji sa komunalnim poduzećima u Međimurskoj županiji: Čakom, Pre-kom i Murs-ekom te općinama i gradovima. Socijalna zadruga Humana Nova je društveno poduzeće koje potiče zapošljavanje osoba s invaliditetom i drugih društveno isključenih osoba kroz proizvodnju i prodaju kvalitetnih i inovativnih tekstilnih proizvoda od ekoloških i recikliranih materijala za domaće i inozemna tržišta.

Kao takvi aktivno pridonose izgradnji društva tolerancije i suradnje te pomažu socijalno isključenim osobama i njihovim obiteljima unaprijediti njihovo samopouzdanje i kvalitetu života. Tako doprinose i održivom razvoju lokalne zajednice, smanjenju siromaštva i očuvanju prirode.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije